Mantarlı Ve Biberli Hindi Şiş
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Biberli Hindi Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Ve Biberli Hindi Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hindi etlerini dövüp inceltin. İki parmak eninde uzun şeritler halinde kesin. Maydanozu temizleyip kıyın.
  2. Biberleri temizleyip kalın şeritler halinde kesin. Mantarları temizleyip boyuna ortadan ikiye kesin. Sarımsakları soyun.
  3. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kapta çırpıp hindi etlerinin üzerine fırçayla sürün. Kıyılmış maydanozu üzerlerine serpiştirip rulo şeklinde sarın.
  4. Çöp şişlere, hindi sarma, mantar, biber ve sarımsak sıralamasıyla dizin. Izgarada pişirip sıcak olarak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, kış aylarında sık sık tüketilen kestaneli hindi tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Hindi Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto