Sardalya Kuşu
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sardalya Kuşu Tarifi İçin

Malzemeler

Sardalya Kuşu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sardalya hariç tüm malzemeyi karıştırın, iki balık arasına bir çay kaşığı koyup sandviç gibi kapatın.
  2. Şişlere açılmayacak şekilde geçirin, fırın kağıdı döşeli tepsiye dizin. Üzerine zeytinyağı sürün ve biraz limon sıkıp tuzlayın.
  3. 200 derecede ısınmış fırının ızgarasında 15 dakika pişirip yeşilliklerle servis edin.
  4. Dilerseniz içine peynirli harç yerine maydanoz, sumak ve taze soğan karışımı koyun.

Farklı bir versiyonu olan fırında sardalya tarifine de göz atın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Balık Yemekleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun