Sardalya Buğulama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sardalya Buğulama Tarifi İçin

Malzemeler

Sardalya Buğulama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balıkları temizleyip yıkayın ve süzgece alın. Domateslerin kabuklarını soyup dilimleyin. Maydanozun yapraklarını ayıklayıp kıyın.
  2. Domates dilimlerini tepsinin tabanına yerleştirin. Balıkları tek sıra halinde dizin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin.
  3. Zeytinyağı ve tuz ekleyip üzerine bir kapak kapatın. Orta ısıda 15 dakika pişirin. Tepsiyi ocaktan alıp karabiber serpin ve sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Alternatif olarak levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun