Pancar Ve Portakal Salatalı Levrek
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancar Ve Portakal Salatalı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Salata için

Pancar Ve Portakal Salatalı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levrek filetoları yağlık kağıt konmuş fırın tepsisine alın.
  2. Üzerlerine zeytinyağı sürüp tohumları serpin. 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
  3. Pancarları haşlayıp kabuğunu soyun ve elma gibi dilimleyin. Portakalın kabuğunu soyup dilim dilim ayırın.
  4. Zarını temizleyip küçük parçalar şeklinde doğrayın. Zeytinyağı ve balzamik sirkeyi bir kasede çırpın.
  5. Portakal, semizotu dalları ve pancar dilimlerini bir kaba alın. Üzerine sosu gezdirip harmanlayın. Levrekleri servis tabağına alın. Pancarlı salatayı ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Levrek Tarifleri Salata Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun