Hamsi Mücver
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hamsi Mücver Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Hamsi Mücver

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabağı rendeleyip suyunu sıkarak süzdürün. Maydanoz, un, dereotu, soğan, nane ve sarımsakları ince kıyıp kabağa ilave ederek harmanlayın.
  2. Temizlenmiş hamsileri ikiye bölüp karışıma ilave edin. Yumurta, tuz ve karabiberi ekleyin.
  3. Ayçiçeği yağını derin bir tavada iyice ısıtın. Hazırladığınız karışımdan kaşıkla alarak kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
  4. Közlenmiş kırmızıbiber ve nane yaprağı ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamsi Tarifleri Balık Yemekleri Kızartma Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun