Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çiğ Palamut (Palamut Turşusu) Tarifi İçin

Malzemeler

Çiğ Palamut (Palamut Turşusu)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Palamutu fileto şeklinde hazırlayın. Elma sirkesi ile üzüm sirkesini karıştırın. Palamut filetonun üzerine gezdirin. Yarım saat bekletin. Servis tabağına alın. Üzerine limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Karabiber, tuz, karanfil serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Palamut Tarifleri Balık Yemekleri Turşu Tarifleri

Benzer Tarifler

Palamut Ekşilisi Tarifi
Tereyağlı Karides Tarifi
Kağıtta Somon Tarifi
Tekir Buğulama Tarifi
Fırında Lüfer Tarifi
Tuzda Levrek Tarifi