Baklava Hamurunda Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Baklava hamurunda levrek modern bir Türk mutfağı yorumudur.  Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te yarışmacılardan yapması istenmiştir.

Baklava Hamurunda Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Baklava Hamurunda Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Baklava yufkasını hafif yağlayıp levrek balığını yerleştirin.
  2. Karamelize edilmiş soğanı ve dolmalık fıstığı ekleyip sarın.
  3. Üzerine tereyağı sürün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirin.
  4. Servis tabağına buğday risottosunu ve sotelenmiş kuşkonmazları yerleştirin. Fırından çıkardığınız levrek ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Levrek Tarifleri MasterChef Tarifleri Balık Yemekleri Et Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun