Tül Böreği
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tül Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Tül Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sütü bir tencereye alın. Peyniri rendeleyin. Yumurtaları bir kapta çırpın. Yufkaları gelişi güzel parçalara ayırın. Margarini eritin.
  2. Rendelenmiş peynir, çırpılmış yumurta, bir tutam tuz ve yufka parçalarını süte ilave edip karıştırın.
  3. Karışımı yağlanmış bir fırın tepsisine boşaltıp üzerine eritilmiş margarini gezdirerek dökün.
  4. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, peynirli gül böreği tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Börek Tarifleri Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri Yumurtalı Tarifler

Benzer Tarifler

Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte