Elmalı Glutensiz Cezerye
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yusuf Adem Uzun’dan glutensiz beslenenler için şahane bir tarifimiz var. Elma, hurma, zencefil ve zerdeçal ile hazırlanan elmalı cezerye topları, şeker içermez. Kalori değeri daha düşük olan elmalı cezerye toplarını diyet listelerine de ekleyebilirsiniz.

Glutensiz cookie ve şekersiz supangle tarifine de göz atın.

Elmalı Glutensiz Cezerye Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Elmalı Glutensiz Cezerye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve 10 dakika kaynar suda beklettikten sonra süzün.
  2. Bütün malzemeyi rondodan geçirin.
  3. Hindistan cevizi ununun içindeki liflerin şişip kıvam alması için harcı 5 dakika dinlendirin.
  4. Ardından cevizden küçük toplar yapın ve Hindistan cevizi ununa buladıktan sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Glutensiz Tarifler Elmalı Tarifler Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Vegan badem ezmesi