Şef Melda Farimaz'dan Balık Tarifleri
Çok şanslıyız, çünkü balık zengini bir ülkede yaşıyoruz ve haftada iki öğün balık tüketerek ömür boyu sağlıklı yaşamı garanti edebiliyoruz. Şef Melda Farimaz'dan Balık Tarifleri

Sayfalara taşıdığımız lezzetli tariflerin sahibi ise San Francisco Le Cordon Bleu eğitimli ve Şans Restaurant’ın mutfağında harikalar yaratan Şef Melda Farimaz. Afiyet olsun.”

  1. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
  2. Zeka gelişimine fayda sağlıyor.
  3. Kalp sağlığını koruyor.
  4. Kemikleri güçlendiriyor.
  5. Hücreleri onarıyor.
  6. Diyabet riskini azaltıyor.
  7. Alzheimer riskini düşürüyor.

Levrek Ceviche

Orkinos

Izgara bebek kalamar

Barbun

Şunlara da göz atın;

  1. Değişik balık yemekleri
  2. Balığın yanına ne gider?
  3. Nefis balık sosları
  4. Balık kokusu nasıl geçer?
  5. Balık nasıl temizlenir?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı