Şef Melda Farimaz'dan Balık Tarifleri
Çok şanslıyız, çünkü balık zengini bir ülkede yaşıyoruz ve haftada iki öğün balık tüketerek ömür boyu sağlıklı yaşamı garanti edebiliyoruz. Şef Melda Farimaz'dan Balık Tarifleri
Balığın tam zamanı!

Sayfalara taşıdığımız lezzetli tariflerin sahibi ise San Francisco Le Cordon Bleu eğitimli ve Şans Restaurant’ın mutfağında harikalar yaratan Şef Melda Farimaz. Afiyet olsun.”

  1. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
  2. Zeka gelişimine fayda sağlıyor.
  3. Kalp sağlığını koruyor.
  4. Kemikleri güçlendiriyor.
  5. Hücreleri onarıyor.
  6. Diyabet riskini azaltıyor.
  7. Alzheimer riskini düşürüyor.

Levrek Ceviche

levrek ceviche

Orkinos

Izgara bebek kalamar

Barbun

Şunlara da göz atın;

  1. Değişik balık yemekleri
  2. Balığın yanına ne gider?
  3. Nefis balık sosları
  4. Balık kokusu nasıl geçer?
  5. Balık nasıl temizlenir?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Favori Yemeğiniz Sizi Ele Veriyor
Bisiklete binmek mi, yürümek mi: Kilo vermek için hangisi daha iyi?
Kurban Etini Ne Zaman Tüketmeli? Doğru Dinlendirme ve Sindirim Dengesi
Koyun Eti Kavurma Kokusunu Nasıl Giderebilirim?
Dalak Yemeği Nasıl Temizlenir?
Et Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pişirme ve Saklama Önerileri