[Masterchef 2021] Rabia Nur Çamurlu Kimdir? Masterchef Rabia Kaç Yaşında, Nereli?
Masterchef'in 97. bölümünde yarışmaya veda eden isim, Rabia Nur Çamurlu oldu. Peki, Masterchef Rabia kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Masterchef Rabia Nur Çamurlu'nun merak edilen biyografisi:

Masterchef 2021'in 97. bölümünde yarışmaya veda eden isim Rabia oldu. Peki, Rabia Nur Çamurlu kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği ne? İşte, Masterchef Rabia'nın biyografisi:

Rabia Nur Çamurlu Kimdir?

Aslen Rizeli olan Rabia Nur Çamurlu, 21 yaşındadır. Liseyi Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okumuştur. 2019 yılında Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitmenliği Bölümü'nden mezun olan Rabia Nur, 2021 yılında ise Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirmiştir. 

Rabia Nur Çamurlu'nun Masterchef Yolculuğu

İlk turda pancar soslu, sarımsak püreli levrek yapan Rabia Nur, 3 evet alarak bir üst tura çıkmayı hak kazandı. İkinci turda ise Özlem, Rabia Nur ve Selim düellosu yapıldı. Yarışmacılardan etli sebze çorbası hazırlamaları istendi. Rakiplerini elemeyi başaran Rabia, haftalarca ana kadroya girebilmek için mücadele verdi. Masterchef'in 82. bölümünde yarışmacılardan sufle hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda en iyi sufleyi hazırlayan ve ana kadroya giren son isim Rabia Nur Çamurlu oldu.

Masterchef Rabia Elendi Mi?

Masterchef'te bu hafta, Hasan, Sergen, Dilara, Rabia, Emre ve Pelin eleme potasına giren isimler oldu. Yarışmacılara ayva verildi ve ayvayı kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Verilen sürenin sonunda en iyi 3 tabağı hazırlayan Sergen, Hasan ve Dilara, potadan kurtuldu. Emre, Pelin ve Rabia, final oyunu için tekrar mutfağa girdi. Kalan 3 yarışmacıdan kadayıflı karides ve muhammara hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerinin gerisinde kalan ve Masterchef'e veda eden isim, Rabia oldu.

INSTAGRAM'DA RABİA NUR ÇAMURLU

Instagram hesabında kendi fotoğraflarını paylaşan Rabia Nur Çamurlu'nun yaklaşık 33 bin takipçisi var.


Daha fazlası için masterchef tarifleri ve masterchef 2021 kadrosuna göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?
Mide Ağrısına Ne İyi Gelir: Mide Dostu 15 Besin
Çileğin Faydaları Nelerdir?