MasterChef 2020 Furkan Yalçın Kimdir, Kaç Yaşında?
MasterChef 2020 yarışmacılarından ana kadroya dahil olan Furkan Yalçın kimdir? MasterChef Furkan'ın mesleği ne, kaç yaşında? İşte, Furkan Yalçın hakkında merak edilenler

MasterChef 2020'nin ana kadrosuna dahil olmayı başaran 8. ismi de belli oldu. İlk takımdan yarışmacı arkadaşlarını geride bırakarak ana kadroya dahil olmayı başaran Furkan Yalçın kimdir? MasterChef Furkan'nın mesleği nedir? İzleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef Furkan'ı gelin daha yakından tanıyalım..

Furkan Yalçın Kimdir?

20 yaşındaki Furkan Yalçın, pastacılık yapmaktadır. 6 yıldır bu mesleği yapan Furkan Yalçın, kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açık olduğunu belirtmiştir. Geçtiğimiz sene de MasterChef yarışmasına katılan ancak ilk turda elenen Furkan Yalçın, bu sene daha iddialı olduğu söyledi.

Furkan Yalçın MasterChef 2020 Macerası

MasterChef Türkiye'nin ilk turunda Mehmet Şef ve Somer Şeften evet oyu alan Furkan Yalçın, ikinci tura yükseldi. Üçlü düellolarda Oktay Uğur ve Aykan Akçay ile eşleşti. Yarışmacılardan Peru mutfağına özgü bir yemek olan ceviche yapmaları istendi. Hazırladığı tabak ile rakiplerinden sıyrılarak bir üst tura yükseldi. Final turunda yarışmacılardan elbasan tava yapmaları istendi. En iyi tabaklar arasında seçilen Furkan Yalçın, ana kadroya girmeyi başaran 8. isim oldu. 

INSTAGRAM'DA FURKAN YALÇIN

Instagram hesabında kendi fotoğraflarını paylaşan Furkan Yalçın'nın yaklaşık 345 bin takipçisi vardır. Ana kadroya dahil olan Furkan Yalçın, bu haberi ''Mükemmel mesajlar alıyorum yetişemiyorum herkese teşekkür ederim. '' notuyla paylaştı.

Furkan Yalçın'ın Instagram Hesabı:  instagram.com/furkanyyalcin

Şunlara da göz atın;

  1. MasterChef Esra Tokelli Kimdir?
  2. MasterChef Sedat Tuncer Kimdir?
  3. MasterChef Ayyüce Kamit Kimdir?
  4. MasterChef Emir Elidemir Kimdir?
  5. MasterChef Duygu Acarsoy Kimdir?
  6. MasterChef Özgül Coşar Kimdir?
  7. MasterChef Yemek Tarifleri

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Yatmadan Önce Uzak Durmanız Gereken 7 Besin
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
İzmir Sushi Mekanları: İzmir'de Gidebileceğiniz 10 Sushi Mekanı