Lavaş Tarifleri: 5 Farklı Lezzetli Lavaş Tarifleri
Lavaş birçok yemeğin tamamlayıcısıdır. Sizler için farklı lavaş tariflerimizi derledik. Birbirinden lezzetli, farklı lavaş tariflerini dilediğiniz lezzetler ile birlikte tüketebilirsiniz. İşte, birbirinden lezzetli 5 farklı lavaş tarifi:

Lavaş basit olarak un, su ve maya birleşimidir. Tariflere göre un türü, su için kullanılacak sıvı ya da maya türü değişebilir. Farklı lezzetler ile birleştirilerek hazırlanabilir. Lavaş birçok yemeğin tamamlayıcısıdır. Özellikle kebap ve dürümler ile birlikte tüketilir. Aynı zamanda kahvaltılarında vazgeçilmez lezzetlerindendir. Sizler için farklı lavaş tariflerimizi derledik. Birbirinden lezzetli, farklı lavaş tariflerini dilediğiniz lezzetler ile birlikte tüketebilirsiniz. İşte, birbirinden lezzetli 5 farklı lavaş tarifi:

  1. Ev Yapımı Lavaş 


İçine dilediğiniz malzemeyi koyarak tüketebileceğiniz lavaşı sade olarak hazırlayabilirsiniz. Sade olarak hazırlanan ev yapımı lavaş ister kebap türleri ile ister ise kahvaltılarda tüketilebilir. 

  1. Kepekli Lavaş


Diyet listelerinde sık sık yer verilen kepek, genellikle ekmek yapımında kullanılır. Düşük kalorili bir besin olmasının yanı sıra, kalp sağlığı için de olumlu etkileri vardır. Tam da bu yüzden dürüm ve kebap yapımında kullanabileceğiniz nefis kepekli lavaş tarifini sizlere sunuyoruz.

  1. Tam Buğdaylı Lavaş 


Bu kez beyaz un yerine tam buğday ununu kullanarak daha sağlıklı ve düşük kalorili lavaş tarifini sizlere sunuyoruz. Farklı lezzetleriniz ile birleştirerek tam buğday lavaşınızı hazırlayabilirsiniz. 

  1. Fesleğenli Lavaş 


Lavaşa farklı bir lezzet katmaya ne dersiniz? Fesleğenli lavaş inanılmaz lezzeti ile sizleri kendine hayran bırakcak. Bu lezzetli lavaşı kahvaltılarda tüketebilirsiniz. 

  1. Yoğurtlu Kolay Lavaş 


Sadece beş malzeme ile hazırlayacağınız pratik ve lezzetli lavaşları tariflerinizde kullanabilirsiniz.

Şunlara da göz atın;

  1. Ekmek tarifleri
  2. Çilekli salata tarifleri
  3. Nohutlu salata tarifleri
  4. Ispanaklı salata tarifleri

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Yöresel Börek Tarifleri: 12 Nefis Tarif
Raf Ömrü Uzun Olan Besinler: Uzun Süre Saklanan 15 Gıda
Dolmalık Biber Nasıl Seçilir: Dişi Biber Mi, Erkek Biber Mi?
Şef Elif Edes'ten 6 Patlıcanlı Tarif
Pekmez Kaç Kalori, Diyette Pekmez Yenir Mi?
Maltepe Kahvaltı Mekanları: Maltepe'deki En İyi 6 Kahvaltı Mekanı