Gasto Local'den 5 Özel Hamburger Tarifi
Evde hamburger nasıl yapılır? Hamburger çeşitleri nelerdir? İşte, Gasto Local'den evde kolayca hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli 5 farklı hamburger tarifi:
Gasto Local'den 5 Özel Hamburger Tarifi

Nişantaşı'nın gözde mekânı Gastro Street and Local Food Lezzet için 5 gurme hamburger tarifi hazırladı. Özel soslarla ve farklı etlerle hazırlanan bu hamburgerleri, evde kendi ellerinizle deneyebilir, farklı tatlar keşfedebilirsiniz. İşte, Gasto Local'den mutfaklarınıza konuk olacak 5 nefis hamburger tarifi:


  1. Tavuk Kroket Burger


Kuru domatesli biberiyeli hamburger ekmeği, alfredo tavuk kroket ve aioli sosu ile hazırlanan bu hamburger, tavuk severlerin favorilerinden biridir. Hazırlama süresi 1 saat, pişirme süresi ise 10 dakikadır.


  1. Falafel Burger


Lübnan, İsrail gibi Orta Doğu ülkelerinde sık sık tüketilen falafeli, bu kez hamburger köftesi olarak sunuyoruz. Vejetaryen menüleri için de uygun olan falafel burgeri, köz biber sosu ve tortilla ekmeği ile servis edebilirsiniz.


  1. Fish Burger


Balık severleri böyle alalım. İç harcı somon tempura, fish mayo ve confit domates ile zenginleştirilen bu hamburger, farklı tatlar denemek isteyenler için idealdir. 


  1. Tiftik Burger


Dana velute, isli mayo, tiftik dana tranç ve brioche ekmeği ile hazırlanan tiftik burger, hazırlaması en uzun süren burgerlerden biridir. Ancak lezzeti verilen tüm emeği hak ediyor, bizden söylemesi.


  1. Steak Burger


'Etsiz hamburger mi olur?' diyenleri böyle alalım. Dana bonfile, crispy sebzeler, beğendi ve baby kabak turşusu ile hazırlanan steak burger, en sevilen tariflerden biridir. Bol malzemesiyle hem gözü, hem de mideleri doyurur.


Şunlara da göz atın;

  1. Dana etli yemek tarifleri
  2. Hamburger tarifleri
  3. Et kesme bıçağı nasıl seçilir?
  4. Et nasıl marine edilir?
  5. Et nasıl mühürlenir?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Bisiklete binmek mi, yürümek mi: Kilo vermek için hangisi daha iyi?
Kurban Etini Ne Zaman Tüketmeli? Doğru Dinlendirme ve Sindirim Dengesi
Koyun Eti Kavurma Kokusunu Nasıl Giderebilirim?
Dalak Yemeği Nasıl Temizlenir?
Et Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pişirme ve Saklama Önerileri
Kurban Bayramı’nda Sağlıklı Beslenmenin 7 Altın Kuralı