Farklı Ülkelerden Pilav Tarifleri: 5 ülke, 5 pilav
Pilav nasıl yapılır, pilav çeşitleri nelerdir? Hangi ülkede, hangi pilav tüketilir? İşte, Sevgili Bergüzar Erden'den 5 farklı ülkenin 5 nefis pilav tarifi:
5 ülke, 5 pilav

Farklı malzemelerle dünyanın her yerinde pişirilen ve her mutfağın kendine has bir usulle lezzet kattığı pilavı, bu kez İngiltere’deki lezzet elçimiz Sevgili Bergüzar Erden yorumladı


  1. İtalyan usulü Farro buğdaylı ve ıspanaklı pilav



  1. Endonezya usulü yabani siyah pirinçli ve karidesli pilav



  1. Afganistan usulü pilav



  1. Vietnam usulü yumurtalı pirinç pilavı



  1. Thai usulü somonlu ve sebzeli pilav


Şunlara da göz atın;

  1. Pilav tarifleri
  2. Yılbaşı için pilav tarifleri
  3. Pirinç çeşitleri nelerdir?
  4. Dünya tatlıları
  5. Dünyada kahve kültürü

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Kurban Kemiklerini Değerlendirme Rehberi: Şifa ve Lezzet Dolu Kullanım Önerileri
Kemik Suyunun İpuçları: Şifa Deposu İlikli Kemik Suyu Nasıl Hazırlanır?
Kemik ve Kemikli Et Nasıl ve Kaç Saatte Pişirilir, Suyuna Ne Konur?
Hayvan Kesildikten Kaç Saat Sonra Kıyma Çekilir?
Koyun Kesildikten Sonra Ne Kadar Dinlenmeli?
Buzluktan Çıkan Kurban Eti Nasıl Pişirilir?