27 Aralık 2021 Masterchef Özeti: Yeni Takım Kaptanları
27 Aralık Pazartesi günü, Masterchef'te haftanın yeni takım kaptanları belirlendi. Peki, takım kaptanları kimler oldu? İşte, 27 Aralık Masterchef tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef Türkiye'de bu hafta Mert'in vedasının ardından, yarışmada yalnızca 6 kişi kaldı. Finale doğru yaklaşırken, haftanın ilk oyunu olarak da bilinen kaptanlık oyunu için, yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. Peki, yeni takım kaptanı kim oldu? İşte, detaylar:


27 Aralık Masterchef Tarifleri


Kaptanlık oyunu için yarışmacılardan, bir Masterchef klasiği olan 'beef wellington' hazırlamaları istendi. Hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Rakiplerini geride bırakan ve mavi takım kaptanlığını kazanan isim, Eren oldu. Eren, kırmızı takım kaptanı olarak Hasan'ı seçti. İşte, haftanın yeni takımları;

  1. Mavi takım; Eren, Sergen, Tahsin
  2. Kırmızı takım; Hasan, Burcu, Dilara.

Masterchef Türkiye'nin kaptanlar düellosu için, yarışmaya ünlü basketbolcular geldi. Yarışmacılardan basketbolculara koçluk yaparak yemek hazırlatmaları istendi. Şefler, basketbolculardan mercimek çorbası, bolonez soslu makarna ve magnolia hazırlamalarını istedi. Gecenin sonunda avantajı kazanan, kırmızı takım oldu.


Daha fazlası için masterchef tariflerine göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
İzmir Sushi Mekanları: İzmir'de Gidebileceğiniz 10 Sushi Mekanı
Guarana Nedir, Faydaları Nelerdir?
Neden Yemek Yaparken Tahta Kaşık Kullanmalıyız?
Çiğ Sosis Yenir Mi?