21 Aralık 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
21 Aralık Masterchef'te ilk eleme adayı kim oldu? Hangi yemekler yapıldı? İşte, 21 Aralık Masterchef yemekleri ve eleme adayı:

20 Aralık Masterchef'te yarışmaya ve hayallerine veda eden isim Eray Aksungur olarak belirlenmişti. Eray'ın elenmesinin ardından Masterchef 2020'de son dörde girildi ve yarışmacılara isimlerinin yazılı olduğu beyaz şef önlüğü verildi. Artık eleme oyunları 3 etaptan oluşacak. Etapların sonunda şefler yarışmacılara puan verecek ve en düşük puanı olan kişi eleme adayı olarak belirlenecek. Peki, 21 Aralık Masterchef'te ilk eleme adayı kim oldu? İşte, detaylar:


21 Aralık Masterchef'te Çıkan Yemekler

Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef'te bu hafta, ilk eleme oyunu oynandı. 3. etaptan oluşan dokunulmazlık oyununda yarışmaya Şef Rafet İnce konuk oldu. Yarışmacılardan, Rafet Şef'in yemeğine en yakın tabağı yapmaları istendi. Yarışmacılar verilen sürede yemeklerini hazırlayarak şeflerin beğenisine sundu. İlk yemeğin ardından şefler yarışmacılara puanlarını verdi.


Rafet İnce; Serhat'a -5, Özgül'e -7, Barbaros'a -8, Emir'e -4 puan verdi.

Danilo Şef; Serhat'a 7, Özgül'e 6, Barbaros'a 8, Emir'e ise 5 puan verdi.

Mehmet Şef; Serhat'a 6, Özgül'e 6, Barbaros'a 7, Emir'e 4 puan verdi.

Somer Şef; Serhat'a 7, Özgül'e 6, Barbaros'a 7, Emir'e 4 puan verdi.


İlk etabın sonunda Barbaros birinci olurken, Emir en düşük puanı aldı. Yarışmacılar 2. etap için tekrar mutfağa girdi. 2. etapta yarışmacılar için damla sakızlı tarifler konsepti belirlendi. Yarışmacılar damla sakınızı kullanarak en yaratıcı yemekleri hazırladı. İkinci oyunda Barbaros Yoloğlu birinciliğini koruyan isim oldu.


21 Aralık Masterchef İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

3. etapta yarışmacılardan dana yanağı yapmaları istendi. Yarışmacılar hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Gecenin sonunda en düşük puanı alarak haftanın ilk eleme adayı olan kişi Emir Elidemir oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef yemekleri
  2. Masterchef yarışmacıları
  3. Masterchef Serhat Doğramacı kimdir?
  4. Masterchef Özgül Coşar kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?
Mide Ağrısına Ne İyi Gelir: Mide Dostu 15 Besin
Çileğin Faydaları Nelerdir?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla