ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ KAKAOLU VE MEYVELİ PAVLOVA

Kakaolu Ve Meyveli Pavlova

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kakaolu Ve Meyveli Pavlova Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 115 gr pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 4 yumurta akı
  • Yarım tatlı kaşığı krem tartar
  • 113 gr toz şeker

Üzeri için

  • 200 ml krema
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 kivi
  • Yarım su bardağı üzüm
  • Yarım su bardağı frambuaz
  • 1 çay bardağı yaban mersini

Kakaolu Ve Meyveli Pavlova Nasıl Yapılır?

Küçük bir kapta pudra şekeri ve kakaoyu harmanlayın. Yumurta aklarını karıştırma kabına alıp mikserle kabarıncaya kadar çırpın. Krem tartar ekleyin. Çırpmaya devam ederken toz şekeri kaşık kaşık ekleyin. Kakao karışımını eleyerek yumurta aklarına ilave edin ve spatula ile karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili tepsiye iki eşit miktarda yuvarlak şekilde yayın. 150 dereceye ayarlanmış fırında 45-50 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Krema, vanilya ve pudra şekeri mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın ve buzdolabında soğutun. Soğuyan merenglerin üzerine kremayı yayın. Küçük kesilmiş kivi, üzüm, frambuaz ve yaban mersinlerini kremanın üzerine yerleştirip servis yapın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.