İmsakiye
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14253 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1281 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2347 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1414 Tarif
Pratik Yemek
5275 Tarif
Salata ve Meze
1297 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8885 Tarif
Yöresel
1989 Tarif
Popüler Tarifler
Patates Köftesi
Zeytinyağlı Kraker
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
Vegan Lahmacun
Vegan Lahmacun
Ela Harbelioğlu
25 Ağustos 2022
Etsiz olduğunu anlamayacaksınız. Tadı harika oldu ❤️
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Pırasalı Puf Börek
Sahur keki
Portakallı Şekerpare
Teretür Mezesi
Portakal Soslu Kakaolu Kek
Portakallı Magnolia
Milföy Tarifleri: Değişik, Pratik ve Nefis 14 Milföy Tarifi
Karides Nasıl Pişirilir: Karides Pişirme Teknikleri
Patates Borani Yapmanın Püf Noktaları
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Uykuluk Nasıl Temizlenir? İşte Uykuluk Tarihçesi ve Kökeni
Maydanozla Yapabileceğiniz 10 Pratik Tarif Listesi
Vegan Lahmacun için
Malzemeler
1 köz patlıcan
1 yeşil biber
1 domates
1 orta boy soğan
2 diş sarımsak
Tuz, maydanoz
Vegan Lahmacun
Nasıl Yapılır
Tüm malzemeleri robottan çekin.
Hamurun üzerine malzemeyi sürün.
180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun 💕
Tarif Kategorileri
Sizden Lezzetler
Vejetaryen Yemekleri
Vegan Yemek Tarifleri
Sizden Klasik Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.