Deniz Tarağı

Sunumu ve tadı ile sizi hayran bırakacak bir tarif. 👨🏻🍳
Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
3 dakika
Pişirme
Süresi
3 dakika

Deniz Tarağı Tarifi İçin malzemeler
- Deniz Tarağı
- Patates
- Krema
- Tereyağı
- Tuz
- Kırık biber
- Fesleğen
Deniz Tarağı Nasıl Yapılır?
- Patatesleri soyup haşlayalım. Fesleğeni rondoda krema ve tereyağı ile birlikte çekelim.
- Üzerine tuz ve kırık biberi ekleyelim. Bu ikisini güzel bir şekilde karıştırarak ezelim. Bu alt tabakası içindi.
- Deniz tarağını kızgın bir tavaya zeytinyağı dökerek iki yüzünü de kızartalım.
- Tuz ve kırık biber ekleyerek önceden hazırladığımız pürenin üzerine koyarak servise hazırlayalım. Afiyet olsun.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR