Baduç Kavurması

Baduç Kavurması
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Baduç Kavurması için

Malzemeler

  • 500 gr taze fasulye
  • 1 büyük boy soğan
  • 2 sivri biber
  • 3 domates
  • 2 yumurta
  • 15 gr tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Baduç Kavurması

Nasıl Yapılır

  1. Büyük bir tavaya tereyağını alıp ısıtın. Soğanı kıyın ve sararıncaya kadar kavurun.
  2. Biberleri ince doğrayın, domatesleri rendeleyin ve soğana ekleyip birlikte kavurmaya devam edin.
  3. Tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başlayınca taze fasulyeleri 1-1.5 cm büyüklüğünde doğrayıp ekleyin.
  4. Çok az su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Yumurtaları kırıp ekleyin. Karıştırıp yumurtalar pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo