ANASAYFA TARİFLER SULU YEMEK TARİFLERİ BADUÇ KAVURMASI

Baduç Kavurması

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Baduç Kavurması Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr taze fasulye
  • 1 büyük boy soğan
  • 2 sivri biber
  • 3 domates
  • 2 yumurta
  • 15 gr tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Baduç Kavurması Nasıl Yapılır?

  • Büyük bir tavaya tereyağını alıp ısıtın. Soğanı kıyın ve sararıncaya kadar kavurun.
  • Biberleri ince doğrayın, domatesleri rendeleyin ve soğana ekleyip birlikte kavurmaya devam edin.
  • Tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başlayınca taze fasulyeleri 1-1.5 cm büyüklüğünde doğrayıp ekleyin.
  • Çok az su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Yumurtaları kırıp ekleyin. Karıştırıp yumurtalar pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!