Baduç Kavurması

Baduç Kavurması
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Baduç Kavurması için

Malzemeler

  • 500 gr taze fasulye
  • 1 büyük boy soğan
  • 2 sivri biber
  • 3 domates
  • 2 yumurta
  • 15 gr tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Baduç Kavurması

Nasıl Yapılır

  1. Büyük bir tavaya tereyağını alıp ısıtın. Soğanı kıyın ve sararıncaya kadar kavurun.
  2. Biberleri ince doğrayın, domatesleri rendeleyin ve soğana ekleyip birlikte kavurmaya devam edin.
  3. Tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başlayınca taze fasulyeleri 1-1.5 cm büyüklüğünde doğrayıp ekleyin.
  4. Çok az su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Yumurtaları kırıp ekleyin. Karıştırıp yumurtalar pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo