Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi

Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi için

Malzemeler

  • 1 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 360 g hindi sucuk
  • ¼ su bardağı su
  • 400 g küp doğranmış domates
  • 425 g haşlanmış fasulye
  • 450 g gnocchi
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 yemek kaşığı kuru mercanköşk
  • 1 yemek kaşığı kuru maydanoz
  • Yarım tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • Yarım tatlı kaşığı paprika
  • 1 kase bebek ıspanak 

Üzeri için

  • Yarım su bardağı rendelenmiş mozarella peyniri
  • ¼ su bardağı rendelenmiş parmesan peyiri
Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi

Nasıl Yapılır

  1. Yemeklik doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsağı zeytinyağında soğanlar pembeleşinceye kadar soteleyin. Hindi sucuğu yuvarlak doğrayın ve soğanlara ilave edin. Hindi sucukların renkleri hafif dönünceye kadar yaklaşık 3-4 dakika daha sotelemeye devam edin. 
  2. Su, doğranmış domates, haşlanmış fasulye ve gnocchiyi ekleyin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Ispanağı ilave edin. Bir kaç dakika daha karıştırarak pişirip ocaktan alın. 
  3. Üzerine rendelenmiş mozarella peyniri ve parmesan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 18-20 dakika pişirin. Fırından alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo