ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SALATA VE MEZE TARİFLERİ SALATA TARİFLERİ İNCE BULGURLU GARNİTÜR

İnce bulgurlu garnitür

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

İnce bulgurlu garnitür tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı sıcak et suyu
  • 1 kırmızı kapya biberi
  • 3~4 dal dereotu
  • 5~6 dal fesleğen

Sosu için

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 limonun suyu

İnce bulgurlu garnitür Nasıl Yapılır

Bulguru geniş bir kaseye alın. Üzerine et suyunu ilave edip şişmesi için dinlendirin. İnce kıydığınız kırmızı kapya biberi ve yeşillikleri ilave ederek karıştırın. Sosu için zeytinyağı ve limon suyunu bir sos kasesinde karıştırıp bulgurun üzerine gezdirin. Kuzu kol etinizin yanında ılık servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.