ANASAYFA TARİFLER SALATA TARİFLERİ İNCE BULGURLU GARNİTÜR

İnce Bulgurlu Garnitür

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

İnce Bulgurlu Garnitür Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı sıcak et suyu
  • 1 kırmızı kapya biberi
  • 3~4 dal dereotu
  • 5~6 dal fesleğen

Sosu için

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 limonun suyu

İnce Bulgurlu Garnitür Nasıl Yapılır?

  • Bulguru geniş bir kaseye alın. Üzerine et suyunu ilave edip şişmesi için dinlendirin.
  • İnce kıydığınız kırmızı kapya biberi ve yeşillikleri ilave ederek karıştırın.
  • Sosu için zeytinyağı ve limon suyunu bir sos kasesinde karıştırıp bulgurun üzerine gezdirin.
  • Kuzu kol etinizin yanında ılık servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!