ANASAYFA TARİFLER MEZE TARİFLERİ LABNELİ PANCAR

Labneli Pancar

Labneli Pancar

Şef Savaş Ergen'den yılbaşı sofralarına yeni bir meze önerisi. Labneli Pancarlı meze Savaş Şefin özel tarifi. Oldukça pratik ve lezzetli olan bu tarif yılbaşı sofralarınıza çok yakışacak. Hazırsanız tarifin detayları aşağıda.


Kaç
Kişilik

3 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Labneli Pancar Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı labne peyniri
  • 1 çimdik tuz
  • ½ limon kabuğu rendesi
  • ½ diş sarımsak 
  • 1,5 adet haşlanmış pancar, dörde bölünmüş
  • Top kekik 
  • Antep fıstığı
  • Glaze balzemik sirkesi ya da nar ekşisi
  • Zeytinyağı 

Labneli Pancar Nasıl Yapılır?

  • Labne peyniri, tuz, limon kabuğu rendesi ve sarımsak bir kap içerisinde karışana kadar çırpın.
  • Labne peynirli karışımını sunum tabağına alın.
  • Pancarları üzerine dizin. 
  • Top kekik ve antep fıstığı serpin. 
  • Glaze balzemik sirkesi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin. 
  • Afiyet olsun. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!