Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile

Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile için

Malzemeler

  • 500 gr bonfile
  • 80 gr kayın mantarı
  • 60 gr ıspanak
  • 1 patates
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı biberiye
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Ayçiçeği yağı
  • Tuz
Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile

Nasıl Yapılır

Lezzet bayram sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım... Bonfileleri et döveceği ile inceltin. Bir kapta zeytinyağı, tuz ve biberiyeyi karıştırın. Bonfileleri bu karışımda 30 dakika marine edip ızgarada pişirin. Diğer tarafta tereyağını bir tavada eritin. Temizlenmiş kayın mantarı ve kıyılmış ıspanağı ilave edip soteleyin. (Ispanaklar tam pişmeden) Patatesleri ince yaprak şeklinde doğrayıp kızgın ayçiçeği yağında kızartın. Ispanaklarla patatesleri servis tabağına alın. Kızarttığınız bonfilerle birlikte servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo