ANASAYFA TARİFLER BAYRAM YEMEKLERİ ISPANAKLI VE KAYIN MANTARLI BONFİLE

Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr bonfile
  • 80 gr kayın mantarı
  • 60 gr ıspanak
  • 1 patates
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı biberiye
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Ayçiçeği yağı
  • Tuz

Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile Nasıl Yapılır?

Lezzet bayram sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım... Bonfileleri et döveceği ile inceltin. Bir kapta zeytinyağı, tuz ve biberiyeyi karıştırın. Bonfileleri bu karışımda 30 dakika marine edip ızgarada pişirin. Diğer tarafta tereyağını bir tavada eritin. Temizlenmiş kayın mantarı ve kıyılmış ıspanağı ilave edip soteleyin. (Ispanaklar tam pişmeden) Patatesleri ince yaprak şeklinde doğrayıp kızgın ayçiçeği yağında kızartın. Ispanaklarla patatesleri servis tabağına alın. Kızarttığınız bonfilerle birlikte servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.