Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15800 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1462 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2673 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7496 Tarif
Salata ve Meze
1566 Tarif
Sos
516 Tarif
Tatlı
10732 Tarif
Yöresel
2087 Tarif
Popüler Tarifler
Muz Kızartması
Tikka Masala Soslu Tavuk
Anasayfa
Tarifler
Sandviç Tarifleri
Klasik Bagel
Klasik Bagel
07 Aralık 2025 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
40 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Mayasız 3-2-1 Poğaça Tarifi
Soğanlı Patates Kavurma Tarifi
Evde Pratik Çiğ Köfte Tarifi
Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Tahinli Kurabiye Tarifi
Patates Kızartırken Tuz Ne Zaman Atılmalı?
Buzdolabına Cam Kavanoz Koymamanız Gerekiyormuş
Sigara Böreği Yaparken Yufkaya Ne Sürülür?
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Biber Kızartırken Sıçramaması İçin Ne Yapmalı?
Kuru Fasulyenin Kabuk Atmaması İçin Ne Yapılır?
Klasik Bagel için
Malzemeler
1 kg un
2 su bardağı
1 yemek kaşığı ılık su
2 paket instant maya
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Haşlamak için
2~3 litre su
1 yemek kaşığı tuz
Üzeri için
Susam
Yumurta beyazı
Haşhaş tohumu
Klasik Bagel
Nasıl Yapılır
Derin bir kapta içine un, tuz, şeker ve mayayı karıştırın. Ortasını havuz şeklinde açıp su ve ayçiçeği yağını ekleyin.
Parmak uçlarınızla önce ortadan karıştırmaya başlayın. Ardından kenarlardan un alıp yavaşça yoğurun.
Hamur toparlanmazsa 1 yemek kaşığı su ilave edin. Pürüzsüz ve sert bir hamur elde edinceye kadar yaklaşık 10-15 dakika iyice yoğurun.
Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Unlanmış veya yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizin.
Üzerlerine hafif nemli bir bez örtün. Ilık bir ortamda yaklaşık olarak 1 saat mayalanması için dinlendirin.
Derin bir tencereye su ve tuzu alıp kaynatın. Dinlendirdiğiniz bageli üstten baş parmağınız ve alttan işaret parmağınız yardımıyla ortadan delin.
Elinizle döndürüp deliği belirginleştirin. Kaynayan suya atıp her iki yüzünü yaklaşık 2 dakika orta ateşte haşlayın. Tepsiye yağlı kağıt serin.
Haşlanan bagelleri önce yumurta akına, sonra susama veya haşhaş tohuma batırın. 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 15-20 pişirin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Amerikan Mutfağı Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sandviç Tarifleri
30 Dakika
Lobster Roll Tarifi
Selinhdr
Sandviç Tarifleri
45 Dakika
Knafeh Bi Ka'ak (Ekmek Arası Künefe) Tarifi
Selinhdr
Sandviç Tarifleri
16 Dakika
Bombay Sandviç Tarifi
Selinhdr
Sandviç Tarifleri
30 Dakika
Küba Sandviçi Tarifi
Selinhdr
Sandviç Tarifleri
20 Dakika
Tost Makinesinde Milföy Sandviç Tarifi
Selinhdr
Sandviç Tarifleri
15 Dakika
Pastırmalı Sandviç Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.