Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi
04 Ağustos 2021
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Lezzet Trendleri
Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi için

Malzemeler

  • Yarım paket gnocchi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 250 gr mantar
  • Yarım kırmızıbiber
  • Yarım sarı biber
  • 100 ml krema
  • 1 çay bardağı dondurulmuş bezelye
  • 2 dal taze kekik
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Frenk soğanı
Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Nasıl Yapılır

Gnocchi’yi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Mantarı küçük, biberleri şerit halinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Bezelye, kekik yaprakları, tuz, karabiber ekleyip birkaç dakika sotelemeye devam edin. Kremayı ilave edin ve yüksek ateşte biraz çekinceye kadar pişirin. Süzülmüş gnocchi’yi ekleyip karıştırın. Üzerine ince kıyılmış frenk soğanı ve pul biber serpiştirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo