ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ MANTAR VE BEZELYE SOSLU GNOCCHİ

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım paket gnocchi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 250 gr mantar
  • Yarım kırmızıbiber
  • Yarım sarı biber
  • 100 ml krema
  • 1 çay bardağı dondurulmuş bezelye
  • 2 dal taze kekik
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Frenk soğanı

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi Nasıl Yapılır?

Gnocchi’yi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Mantarı küçük, biberleri şerit halinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Bezelye, kekik yaprakları, tuz, karabiber ekleyip birkaç dakika sotelemeye devam edin. Kremayı ilave edin ve yüksek ateşte biraz çekinceye kadar pişirin. Süzülmüş gnocchi’yi ekleyip karıştırın. Üzerine ince kıyılmış frenk soğanı ve pul biber serpiştirip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!