Ev yapımı lezzetlerin sofralarınıza şıklık kattığı tarifler arasında zeytinli kurabiye ve köz patlıcanlı bruschetta tarifi, hem pratik hazırlanışı hem de aromatik zenginliği ile öne çıkıyor. Kurabiyelerin hamurunda yoğurt ve sirke ile elde edilen gevreklik, siyah zeytinlerin tuzlu aromasıyla birleşirken, köz patlıcanlı bruschetta tarifi ise taze domates, fesleğen ve sızma zeytinyağı ile sofralara ferah bir lezzet getiriyor. Özellikle çay saatlerinden kahvaltılara, aperatiflerden mezelerle birlikte sunumlara kadar her ortamda kendine yer bulan bu tarifler, misafirlerinize hem göz hem de damak zevki sunuyor. Zeytinli kurabiye ve köz patlıcanlı bruschetta tarifi, ev yapımı lezzetleri sevenler için ideal bir seçenek olarak sofralarınızı taçlandırıyor. Peki; köz patlıcanlı bruschetta nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Ton Balıklı Ekmek Üstü tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon köz patlıcanlı bruschetta 150 kaloridir.
Patlıcan
Tam Tahıllı Ekmek
Domates
Kırmızı Soğan
Sarımsak
Fesleğen
Limon Suyu
Sızma Zeytinyağı
Tuz ve Karabiber
Teşekkür ederiz.