Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe Tarifi İçin malzemeler
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1.5 su bardağı küp doğranmış armut
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı ince çekilmiş ceviz içi
- 1 su bardağı ufalanmış rokfor peyniri
- 5~6 yaprak ince doğranmış adaçayı
- 6 dilim çavdar ekmeği
Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe Nasıl Yapılır?
Küp doğranmış armuda zeytinyağı ekleyin. Yapışmaz yüzeyli tavada karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyerek pişirmeye devam edin. Ceviz içini ilave ederek harcı soğumaya bırakın. Rokfor peyniri ve adaçayı yapraklarını armuda ekleyin. Çavdar ekmeklerini küçük kareler şeklinde kesin. Hazırladığınız armutlu karışımı üzerlerine paylaştırarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR