Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

16 Ekim 2025 tarihinde güncellendi.
Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe için

Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 su bardağı küp doğranmış armut
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı ince çekilmiş ceviz içi
  • 1 su bardağı ufalanmış rokfor peyniri
  • 5~6 yaprak ince doğranmış adaçayı
  • 6 dilim çavdar ekmeği
Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

Nasıl Yapılır

Küp doğranmış armuda zeytinyağı ekleyin. Yapışmaz yüzeyli tavada karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyerek pişirmeye devam edin. Ceviz içini ilave ederek harcı soğumaya bırakın. Rokfor peyniri ve adaçayı yapraklarını armuda ekleyin. Çavdar ekmeklerini küçük kareler şeklinde kesin. Hazırladığınız armutlu karışımı üzerlerine paylaştırarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar
avatar
Sare YORUM 16 Ekim 2025, 11:14
Yıllar önce yaptığım ve lezzetini unutamadığım o tarifi şimdi tekrar buldum ve yapacağım 🤍

Benzer Tarifler

Lezzet Logo