Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 300 gr temizlenmiş iri doğranmış levrek fileto
- 150 gr kiraz domates
- Beyaz şarap
- 300 gr temizlenmiş veya dondurulmuş taze karides
- 2 kırmızı soğan
- 1 avuç ince doğranmış frenk soğanı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 dilimlenmiş meksika biberi
- 1 diş sarımsak
- ¼ demet ince doğranmış maydanoz
- 4 jülyen doğranmış közlenmiş renkli biber
- 550 gr pappardelle makarna
- Kapari çiçeği
- Tuz
- Beyaz toz biber
Süslemek için
- Frenk maydanozu
Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle Nasıl Yapılır?
- Sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın. Karidesleri soteleyip tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın.
- Karidesleri tavadan alın. Levrekleri tuzla tatlandırın ve 2-3 dakika pişirip tavadan alın.
- Ayrı bir tavada zeytinyağında ince doğranmış kırmızı soğan, sarımsak, frenk soğanı, közlenmiş biber ve kiraz domatesleri soteleyin.
- Beyaz şarap, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırdıktan sonra kaparileri ve meksika biberlerini ekleyin.
- Karides ve balığı ilave edin. Haşlanmış pappardelle makarnayı da aynı tavaya aktarıp 1-2 dakika daha çevirip ocaktan alın.
- Servis tabağına alın. Frenk maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR