KAVUN KÂSESİNDE MEYVE SALATASI

4 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kavun kâsesinde meyve salatası tarifi için malzemeler
  • 2 küçük kavun1 şeftali100 gr kiraz100 gr kayısı100 gr frambuazYarım küçük karpuzYarım çay bardağı şeftali likörü2 çorba kaşığı pudraşeker2 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı
Kavun kâsesinde meyve salatası hazırlanışı

Kavunları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini temizleyin. Etli kısmından dondurma kaşığıyla top top parçalar çıkarın. Karpuzun içini de aynı şekilde çıkarın. 

Şeftaliyi soyup küp küp doğrayın. Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp küçük küçük doğrayın. Kirazların çekirdeklerini çıkarıp ikiye kesin.

Hazırladığınız meyveleri derin bir kâseye alıp yavaşça harmanlayın. Likör ile pudraşekerini ayrı bir kâsede şeker eriyinceye kadar karıştırın.

Doğradığınız meyveler ile kavun ve karpuz toplarını kavunların içine paylaştırın. Likörlü karışımdan döküp fıstıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!