ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TUZLU HAMUR İŞİ TARİFLERİ TUZLU KATMER

TUZLU KATMER

Tuzlu katmer
6 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tuzlu katmer tarifi için malzemeler
  • 1 kg un
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • Aldığı kadar su
  • 3 su bardağı ayçiçek yağı
Tuzlu katmer hazırlanışı

  • Tüm malzemeyi geniş bir yoğurma kabına alın. Hamur iyice toparlanıp, tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun.
  • Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartın. Üzerlerine ayçiçek yağı sürerek bir merdane yardımıyla açın. Hamurları yapışmaz yüzeyli bir tavada kızartın. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!