Sucuklu foccaccia

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Sucuklu foccaccia tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 3 su bardağı un
- 3 çay kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı instant maya
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı su
- 3~4 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için
- 100 g sucuk
- Yarım çay bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin
- Zeytinyağı
Sucuklu foccaccia Nasıl Yapılır
Unu bir kaba eleyip ortasını açın. Süt ile karıştırarak erittiğiniz mayayı ve tuzu ilave edin. Suyu ve zeytinyağını ekleyip maya tamamen eriyinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp en az 40 dakika mayalandırın. Dinlenen hamuru bir fırın kabına yayın. Üzerine parmağınızla bastırıp çukurlar açarak küp dilimlediğiniz sucuk ve dilimlenmiş yeşil zeytini yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 - 30 dakika pişirin. Fırından çıkarınca üzerine çok az zeytinyağı sürün. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!