İncirli, Keçi Peynirli Ve Kabaklı Tart

İncirli, Keçi Peynirli Ve Kabaklı Tart
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

İncirli, Keçi Peynirli Ve Kabaklı Tart için

Malzemeler

  • 6 kare milföy hamuru (Veya 375 g milföy hamuru-tek parça)
  • 1 su bardağı ricotta
  • 100 g keçi peyniri (Yumuşak)
  • 6 adet küçük ince Girit kabağı (Veya normal kabak)
  • 4 adet incir (İkiye bölünmüş)

Üzeri için

  • 1 yemek kaşığı bal
  • Pul biber
  • Tane karabiber
İncirli, Keçi Peynirli Ve Kabaklı Tart

Nasıl Yapılır

  1. Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla delin. 
  2. Malzemeleri milföy üzerine dizin. Milföy kızarıp peynirler iyice eriyene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Üzerine bal, tane karabiber ve pul biber serperek servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo