ANASAYFA TARİFLER TATLI HAMUR İŞİ TARİFLERİ FINDIK DOLGULU RULO

Fındık Dolgulu Rulo

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Fındık Dolgulu Rulo Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 8 milföy hamuru
  • 300 gr ince çekilmiş fındık
  • 2 yumurtanın akı
  • 1 çay bardağı toz şeker

Üzeri için

  • Pudra şeker

Fındık Dolgulu Rulo Nasıl Yapılır?

Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp yumuşamasını sağlayın. Yumurta akları, toz şeker ve fındık içini bir kasede çatal yardımıyla karıştırın. Bir milföy hamurunun yarısına harçtan ilave edin. Diğer yarısına aralıklı olarak 3 kesik yapın ve fındıklı harcın üzerine kapatıp kenarlarına bastırın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şeker serpip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!