ANASAYFA TARİFLER MİLFÖYLÜ TARİFLER MİLFÖYLÜ ANANAS SEPETİ

Milföylü Ananas Sepeti

Lezzet sofralarınız için farklı bir tarifle karşınızda. Şık sunumuyla milföyle ananas sepeti nasıl yapılır? Hazırsanız, milföyle ananas sepeti tarifine başlayabiliriz.

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Milföylü Ananas Sepeti Tarifi İçin malzemeler

  • 7 kare milföy hamuru
  • 2 çorba kaşığı şeker
  • 4 dilim konserve ananas dilimi
  • 2 çay bardağı dondurulmuş vişne

Milföylü Ananas Sepeti Nasıl Yapılır?

  • Vişne ile şekeri bir kapta karıştırın. Milföy hamurlarından üçünü üstüste yerleştirin.Tırtıklı bir bıçakla parmak kalınlığında dilimleyin.
  • Kalan dört milföyden birini tezgahın üzerine alın.İnce kestiğiniz milföylerin dört tanesini milföyün kenarlarına dizin.
  • Diğer üç milföyüde aynı şekilde hazırlayın. Her milföyün üzerini çatalla tepsiye değmeyecek şekilde delin.
  • Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında milföyler kızarıncaya kadar pişirin. Milföyleri fırından alıp vişneli karışımı yayın,dilimlenmiş ananasları yerleştirin.Taze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!