ANASAYFA TARİFLER MİLFÖYLÜ TARİFLER MİLFÖY SEPETLERİNDE NARLI MUS

Milföy Sepetlerinde Narlı Mus

Mus, tatlı ve tuzlu olarak hazırlanabilen bir besindir. Genellikle tarifte çikolata ve kakaoya yer verilir. Hazırsanız, milföy sepetinde narlı mus nasıl yapılır sorusunun cevabını birlikte görelim.

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Milföy Sepetlerinde Narlı Mus Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 200 ml krema
  • 200 gr beyaz çikolata
  • 1 kase nar tanesi

Milföy Sepetlerinde Narlı Mus Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını su bardağının ağız kısmıyla kesin.
  • Kestiğiniz yuvarlak hamurların yarısını çay bardağının ağız kısmıyla kesip halkalar oluşturun. Bu halkaları büyük yuvarlak hamurların üzerine yapıştırın.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kabarıp kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarın ve soğumalarını bekleyin.
  • Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve ılınmaya bırakın. Kremayı hafif kıvam alana kadar mikserle çırpın.
  • Çikolatayı kremaya ekleyip spatula ile karıştırın. Milföy sepetlerinin içine doldurun. Üzerlerine nar tanelerini paylaştırın. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!