ANASAYFA TARİFLER MİLFÖYLÜ TARİFLER MİLFÖY HAMURUNDA BEZELYELİ ENGİNAR

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip olan milföy hamurunda bezelyeli enginar, zengin besin değerleriyle sunulur. Vejetaryen menülerine de eklenebilecek milföy hamurunda bezelyeli enginar nasıl yapılır görelim.

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar Tarifi İçin malzemeler

  • 4 enginar göbeği
  • 250 gr bezelye
  • 4 milföy hamuru
  • 1 patates
  • 1 havuç
  • Tuz
  • Toz şeker
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı ılık su
  • Dereotu

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar Nasıl Yapılır?

Patatesi ve havucu küp doğrayın. Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın. Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin. Ilınmaya bırakın.

İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın. Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın. Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Yemeklerin içerisinde kullanacağınız klasik milföy hamuru tarifini notlarınız arasına eklemeyi unutmayın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!