Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar
18 Eylül 2020

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip olan milföy hamurunda bezelyeli enginar, zengin besin değerleriyle sunulur. Vejetaryen menülerine de eklenebilecek milföy hamurunda bezelyeli enginar nasıl yapılır görelim.

Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar için

Malzemeler

  • 4 enginar göbeği
  • 250 gr bezelye
  • 4 milföy hamuru
  • 1 patates
  • 1 havuç
  • Tuz
  • Toz şeker
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı ılık su
  • Dereotu
Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Nasıl Yapılır

Patatesi ve havucu küp doğrayın. Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın. Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin. Ilınmaya bırakın.

İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın. Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın. Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Yemeklerin içerisinde kullanacağınız klasik milföy hamuru tarifini notlarınız arasına eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo