ANASAYFA TARİFLER EKMEK TARİFLERİ TOST EKMEĞİNDE MANTAR STROGONOF

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr kestane mantarı
  • 25 gr tereyağı
  • 8 dilim çavdarlı tost ekmeği
  • 1 tatlı kaşığı taneli hardal
  • 1 yemek kaşığı krema
  • 1 yemek kaşığı doğranmış frenk soğanı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof Nasıl Yapılır?

Tereyağı ve ince doğranmış mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun. Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın.

Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiberi ekleyin. Tost ekmeklerini servis tabağına alın. Ekmeklerin üzerine mantarlı karışımı paylaştırın. Frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın.

Yemeği hazırlarken ihtiyacınız olacak tost ekmeği tarifine göz atmayı unutmayın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.