ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ EKMEK TARİFLERİ FRANSIZ SANDVİÇ

> FRANSIZ SANDVİÇ
4 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fransız sandviç tarifi için malzemeler
  • 8 dilim tost ekmeği100 gr dilimlenmiş kaşarpeyniri1 yumurta1 çay bardağı süt1 çorba kaşığı hardal1 çorba kaşığı tereyağıKızartmak için sıvıyağTuz
  • karabiber
  • kekik
Fransız sandviç Nasıl Yapılır

Tost ekmeklerini ve kaşarpeyniri dilimlerini su bardağı ağzıyla yuvarlak kesin. Ekmeklerin bir yüzünü tereyağı ile yağlayıp peynirleri yerleştirin. Üzerlerine hardal sürün. Kalan ekmek dilimlerini üzerlerine kapatıp kürdanla sabitleyin.

Sıvıyağı tavada kızdırın. Süt, yumurta, tuz, karabiber ve kekiği bir kâsede karıştırın. Sandviçleri bu karışıma batırıp önlü arkalı kızartın. Servis tabaklarına alıp sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.