ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ MİLFÖY HAMURUNA SARILI LEVREK

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Tarifi İçin malzemeler

  • 150 gr levrek
  • 1 milföy hamuru
  • 5 mantar
  • 1 kurutulmuş domates
  • 1 dal taze adaçayı
  • 1 su bardağı domates sos
  • 20 gr enginar kalbi

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Nasıl Yapılır?

  • Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.
  • Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin.
  • Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
  • Tarifi hazırlarken paket milföy yerine ev yapımı milföy hamuru yapabilirsiniz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!