Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
25 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Tarifi İçin malzemeler
- 150 gr levrek
- 1 milföy hamuru
- 5 mantar
- 1 kurutulmuş domates
- 1 dal taze adaçayı
- 1 su bardağı domates sos
- 20 gr enginar kalbi
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Nasıl Yapılır?
- Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.
- Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin.
- Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
- Tarifi hazırlarken paket milföy yerine ev yapımı milföy hamuru yapabilirsiniz.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR