Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek için

Malzemeler

  • 150 gr levrek
  • 1 milföy hamuru
  • 5 mantar
  • 1 kurutulmuş domates
  • 1 dal taze adaçayı
  • 1 su bardağı domates sos
  • 20 gr enginar kalbi
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Nasıl Yapılır

  1. Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.
  2. Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin.
  3. Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
  4. Tarifi hazırlarken paket milföy yerine ev yapımı milföy hamuru yapabilirsiniz.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo