Levrek Şinitzel

12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Levrek Şinitzel
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Levrek Şinitzel için

Malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber
Levrek Şinitzel

Nasıl Yapılır

  1. Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.
  2. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.
  3. Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, düşük kalorili levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo