ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LEVREK ŞİNİTZEL

Levrek şinitzel

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Levrek şinitzel tarifi için malzemeler

  • 1 levrek fileto 2 yemek kaşığı galeta unu 1 yemek kaşığı un 1 yumurta 1 çay bardağı ayçiçeği yağı Kırmızı pulbiber Tuz
  • karabiber

Levrek şinitzel Nasıl Yapılır

Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.

Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.

Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.