Levrek Şinitzel

Levrek Şinitzel
23 Kasım 2023
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Lezzet Trendleri
Levrek Şinitzel için

Malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber
Levrek Şinitzel

Nasıl Yapılır

  1. Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.
  2. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.
  3. Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, düşük kalorili levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo