Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14723 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1356 Tarif
Diyet
4428 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2440 Tarif
Hafif Yemekler
59 Tarif
İçecek
1430 Tarif
Pratik Yemek
6119 Tarif
Salata ve Meze
1392 Tarif
Sos
486 Tarif
Tatlı
9476 Tarif
Yöresel
2026 Tarif
Popüler Tarifler
Çaput Aşı (Denizli)
Yoğurtlu Yarma Çorbası
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Levrek Şinitzel
Levrek Şinitzel
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Yulaf ezmeli kurabiye
Tereyağsız Tahinli Kurabiye
Karbonatlı Kek
Kahve Telvesinden Kurabiye
Mayalı Patlıcanlı Poğaça
Karbonatlı Kurabiye
Yazın En Pratik ve Serinleten 10 Hızlı Tarifi
Saray Tatlısı Malzemeleri Nelerdir?
Parmak Tatlısının Malzemeleri Nelerdir?
Soğuk Meze Çeşitleri Nelerdir?
10 Dakika Tatlısı: Az Malzemeyle Maksimum Lezzet
Borani Nasıl Yapılır?
Levrek Şinitzel için
Malzemeler
1 levrek fileto
2 yemek kaşığı galeta unu
1 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
Kırmızı pul biber
Tuz
Karabiber
Levrek Şinitzel
Nasıl Yapılır
Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.
Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.
Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
Dilerseniz, düşük kalorili
levrek buğulama tarifi
ni de deneyebilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Balık Yemekleri
Kızartma Tarifleri
Levrek Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
55 Dakika
Somonlu Lazanya
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Pesto Soslu Somon
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Dil Balığı
Selinhdr
Balık Yemekleri
40 Dakika
Fırında Kremalı Somon
Selinhdr
Balık Yemekleri
42 Dakika
Somon Şiş
Selinhdr
Balık Yemekleri
40 Dakika
Fırında Kuşkonmazlı Somon
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.