ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ LEVREK ŞİNİTZEL

Levrek Şinitzel

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

1 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Levrek Şinitzel Tarifi İçin malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber

Levrek Şinitzel Nasıl Yapılır?

  • Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.
  • Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.
  • Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, düşük kalorili levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!