ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI YUNAN YEMEKLERİ SOĞAN MÜCVERİ

SOĞAN MÜCVERİ

0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Soğan mücveri tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 demet taze soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 çorba kaşığı mısırunu
  • 1 çorba kaşığı nişasta
  • 2 yumurta
  • 1 çorba kaşığı ufalanmış beyazpeynir
  • Yarım çay kaşığı karbonat

Kızartmak için

  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Karabiber
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Morbi placerat imperdiet risus quis blandit. Ut lobortis elit luctus, feugiat erat vitae, interdum diam. Nam sit amet arcu vitae justo lacinia ultricies nec eget tellus. Curabitur id sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Integer tristique leo consectetur libero pretium pretium. Nunc sed mauris magna. Praesent varius purus id turpis iaculis iaculis. Nulla convallis magna nunc, id rhoncus massa ornare in. Donec et feugiat sem, ac rhoncus mauris. Quisque eget tempor massa.
Soğan mücveri Nasıl Yapılır

Taze soğanları temizleyip incecik doğrayın. Maydanozu temizleyip kıyın. Yumurtaları derin bir kâseye kırın. Mısırunu, nişasta, peynir, karbonat, tuz ve karabiber ekleyip iyice çırpın. Taze soğan ve maydanozu ilave edip karıştırın.

Sıvıyağı tavada kızdırın. Hazırladığınız karışımdan kaşıkla alıp aralıklarla tavaya dökün. Mücverleri önlü arkalı kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Servis tabağına alıp cacık veya yoğurt eşliğinde sıcak veya ılık olarak servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!