Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç

Kaç
Kişilik
5 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
10 dakika

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç Tarifi İçin malzemeler
- 2 havuç
- Yarım kabak
- 2 pırasa
- 1 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- Tuz
Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç Nasıl Yapılır?
Havuçları rendeleyip pırasaları ince doğrayın. Kabağı iyice yıkayıp kabuğuyla birlikte rendeleyin. Zeytinyağını tavada ısıtın. Pırasa ve havuçları pişirin. Kabağı ekleyip karıştırın. Sarımsağın kabuğunu soyup ezin. Yoğurda ilave edip karıştırın. Pişen sebzeleri soğumaya bırakın. Sarımsaklı yoğurtla iyice karıştırın. Tuzla tatlandırıp soğuk servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR