ANASAYFA TARİFLER YOĞURTLU TARİFLER YOĞURTLU VE KABAKLI HAVUÇ

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç Tarifi İçin malzemeler

  • 2 havuç
  • Yarım kabak
  • 2 pırasa
  • 1 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç Nasıl Yapılır?

Havuçları rendeleyip pırasaları ince doğrayın. Kabağı iyice yıkayıp kabuğuyla birlikte rendeleyin. Zeytinyağını tavada ısıtın. Pırasa ve havuçları pişirin. Kabağı ekleyip karıştırın. Sarımsağın kabuğunu soyup ezin. Yoğurda ilave edip karıştırın. Pişen sebzeleri soğumaya bırakın. Sarımsaklı yoğurtla iyice karıştırın. Tuzla tatlandırıp soğuk servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!