Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Mantar Dolması
Sucuklu Pide
Anasayfa
Tarifler
Yoğurtlu Tarifler
Ballı Meyveli Yoğurt
Ballı Meyveli Yoğurt
02 Kasım 2022
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
5 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Bal Parmak Tatlısı
Melek Pilavı
Limonlu Çatlak Kurabiye
İzmir köfte
Fakir Pastası
Portakallı anne kurabiyesi
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Bal Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış
Ankara Piknik Alanları: Ankara'nın En İyi 12 Piknik Yeri
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Güne Zinde Başlamak İçin En İyi 10 Besin
Ballı Meyveli Yoğurt için
Malzemeler
Yarım elma
Yarım armut
Yarım portakal
Yarım ayva
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı toz tarçın
4 dövülmüş ceviz içi
Ballı Meyveli Yoğurt
Nasıl Yapılır
Meyveleri yıkayıp, kabuklarını soyduktan sonra ince ince dilimleyin. Dilimlendiğiniz meyveleri bir kaseye alın, üzerine süzme yoğurdu ilave edin. En son üzerine bal, toz tarçın ve dövülmüş ceviz içlerini ekleyip servis yapın.
Ev yapımı
meyveli yoğurt tarifi
ne buradan ulaşabilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Glutensiz Tarifler
Vejetaryen Yemekleri
Yoğurtlu Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Yoğurtlu Tarifler
20 Dakika
Mıkla
Yoğurtlu Tarifler
10 Dakika
Sirkeli Cacık
Yoğurtlu Tarifler
65 Dakika
La Cervelle De Canut
Yoğurtlu Tarifler
45 Dakika
Probiyotik Yoğurt
Yoğurtlu Tarifler
50 Dakika
Manda Yoğurdu
Yoğurtlu Tarifler
25 Dakika
Dondurulmuş Yoğurt Parçaları
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.