Tel Peynirli Avokado

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Tel Peynirli Avokado Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 1 avokado
- 200 gr Erzurum tel peyniri
- 100 gr labne peyniri
- 50 gr esmer şeker
- 20 gr pudra şekeri
- 1 su bardağı portakal suyu
Üzeri için
- Ayva reçeli
Tel Peynirli Avokado Nasıl Yapılır?
Avokadonun kabuğunu soyup çekirdeğini çıkarın ve ortadan ikiye kesin. Önce portakal suyuna, sonra pudra şekere, ardından esmer toz şekere bulayın. Ortasına labne peyniri ve Erzurum tel peyniri yerleştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin. Üzerine ayva reçeli gezdirip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?