Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri

Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri için

Malzemeler

  • 2 parça mozzarella peyniri
  • 1 baget ekmek
  • 4 ançuez
  • 8 fesleğen yaprağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 500 gr ıspanak
  • 1 diş sarımsak
Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri

Nasıl Yapılır

Baget ekmekleri buzdolabı poşetlerine koyup iyice katılaşıncaya kadar derin dondurucuda bekletin. Derin dondurucudan çıkarıp ince dilimler şeklinde kesin. Mozzarella peynirini dört parçaya kesin. Ançuezleri ikiye kesip mozzarella peynirinin üzerine fesleğen ile birlikte yerleştirin. İnce kesilmiş ekmek dilimlerinin içine paylaştırıp yapışmaz yüzeyli tavada orta ateşte 3-4 dakika kızartın. Ispanakları bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Sıcak suda 1 dakika haşlayıp kevgirle alarak soğuk suya ilave edin. Sarımsakla birlikte zeytinyağında soteleyin. Ispanağı servis tabağına alın. Yanında mozzarella peynirli kızartılmış ekmek ile servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo