ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER PEYNİRLİ TARİFLER BALLI VE KEÇİ PEYNİRLİ ILIK TARTİN

Ballı ve keçi peynirli ılık tartin

Ballı ve keçi peynirli ılık tartin

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ballı ve keçi peynirli ılık tartin tarifi için malzemeler

  • 4 dilim kızarmış esmer ekmek 

Üzeri için

  • 1 su bardağı rendelenmiş keçi peyniri
  • 4 kuru incir
  • 1 çay bardağı iri kırılmış ceviz içi
  • Taze kekik
  • Bal

Ballı ve keçi peynirli ılık tartin Nasıl Yapılır

  • Kızarmış esmer ekmeklerin üzerine bir çatal yardımıyla ezdiğiniz keçi peynirini paylaştırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika pişirip fırından alın. İnce dilimlediğiniz kuru incir ve ceviz içlerini  ilave edip taze kekik ile süsleyin. Üzerlerine bal gezdirip ılık servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.