Otlu Ekmek Hamuru Kızartması

Otlu Ekmek Hamuru Kızartması
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Otlu Ekmek Hamuru Kızartması için

Malzemeler

  • 1 ekmek hamuru
  • Yarım demet maydanoz
  • 1/3 demet dereotu
  • 2~3 dal taze kekik

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı
Otlu Ekmek Hamuru Kızartması

Nasıl Yapılır

Hamuru derin bir kaba alın. Üzerine ince doğradığınız yeşillikleri ilave edip biraz yoğurun. Elinizi yağlayıp hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp simit şekli verin. Derin bir tavada ayçiçek yağını ısıtın. Hamurları yağda kızartıp sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo