ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER KIZARTMA TARİFLERİ OTLU EKMEK HAMURU KIZARTMASI

Otlu ekmek hamuru kızartması

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Otlu ekmek hamuru kızartması tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 ekmek hamuru
  • Yarım demet maydanoz
  • 1/3 demet dereotu
  • 2~3 dal taze kekik

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı

Otlu ekmek hamuru kızartması Nasıl Yapılır

Hamuru derin bir kaba alın. Üzerine ince doğradığınız yeşillikleri ilave edip biraz yoğurun. Elinizi yağlayıp hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp simit şekli verin. Derin bir tavada ayçiçek yağını ısıtın. Hamurları yağda kızartıp sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.