ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER KIZARTMA TARİFLERİ MANTAR PANE

Mantar pane

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mantar pane tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 20~25 kültür veya kestane mantarı (küçük boy)
  • 1 şişe soda
  • 1 su bardağı un
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Acı sos

Kızartmak için

  • Ayçiçeği yağı

Mantar pane Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında iyi bir seçim. Derin bir kapta mantar ve ayçiçeği yağı hariç tüm malzemeleri karıştırın. Tavaya ayçiçeği yağını alıp iyice ısıtın.

Temizlenmiş mantarları hazırladığınız karışıma bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın. Acı sos ile servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.